Živemu se vse zgodi

19.90

Knjiga slovenskega avtorja Bojana Amona je samopomoč “po zdravi pameti”: v humornih, včasih ironičnih, a vedno pronicljivih zapisih priča o življenjskih izkušnjah sodobnega očeta in moža. Amon svoje dogodivščine opiše živo in brez dlake na jeziku, v marsikateri pa se bo bralec prepoznal. Živemu se pač vse zgodi …

Kategorija:

Opis

Bojan Amon

ŽIVEMU SE VSE ZGODI

Založba Vida, Ljubljana 2019

124 strani

13×19 cm

trda vezava

cena: 19,90 €

ISBN – 978-961-94458-6-0

Knjiga slovenskega avtorja Bojana Amona je nekakšna samopomoč “po zdravi pameti”: v duhovitih, mestoma ironičnih in pronicljivih zapisih priča o življenjskih izkušnjah sodobnega očeta in moža. Amon svoje dogodivščine opiše živo in brez dlake na jeziku, v marsikateri pa se bo bralec prepoznal. Živemu se pač vse zgodi …

Bojan Amon, energičen in pozitiven Ljubljančan, sodoben mož in oče, nas v svoji prvi knjigi spodbuja, naj živimo v sedanjem trenutku in življenje zajemamo s polno žlico.

Skozi petnajst poglavij se brez dlake na jeziku in z dobršno mero humorja spominja ljudi in izkušenj, ki so ga v življenju najbolj zaznamovale in ga oblikovale v to, kar je danes: moški, ki mu največ pomenijo odnosi z najdražjimi in ki v sebi vedno želi ohraniti preprostost in iskrenost otroka.

 

Če otroci znajo nekaj, kar odrasli na poti k večjemu, boljšemu in dražjemu izgubijo, je to sposobnost, da uživajo v sedanjem trenutku in se ne izgubljajo v davno pretekli deželi včeraj ali še bolj fantazijski oazi, ki se imenuje jutri.

 

Vlagajte v odnose, vsak dan po malem, saj ti edini nosijo dividende. Ostalo je privid – čudovit, a silovito začasen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.